MIMOŘÁDNÁ SITUACE

13.04.2020 17:39

Dne 28.3.2020 se měla konat akce Vítání jara v Hořovicích. Tradiční tvořivé velikonoční dílničky spolku Sedmikráska  měl nově doplnit bohatý program a trhy na Palackého náměstí u kostela.  Bohužel, 14 dní před uskutečněním se akce zrušila, z důvodů, které netřeba vysvětlovat.

Co se podařilo dotáhnout do konce, je výzdoba města Hořovice. Jsem na to opravdu pyšná! 

O výzdobu se zdarma postarali manželé Naďa Kolenská a Milan Pindroch. Ukázali nám, že netřeba velkých peněz a město může být krásné. Jsem ráda, že se nenaplnily naše obavy a výzdoba nebyla rozkradena. Hodně lidí se u výzdoby zastavilo, někteří si ji vyfotili a s úsměvem odcházeli.

I když se akce neuskutečnila, její příprava mi ukázala, že jsou v našem městě i lidé, kteří si pořád jen nestěžují a chtějí to, co členky našeho spolku. Věřím, že společně naše smutné městečko pomalu ožije, budeme v něm rádi žít, setkávat se a poznávat jeho krásná místa. Přidejte se i vy a nečekejte na zázrak od města! Rádi vás podpoříme! Co třeba začít chystat májovou výzdobu???

Vzhledem k situaci plánujeme další akci až v září – zveme vás na Hořovické toulání. V druhé polovině roku nás kromě tradičních akcí, čeká také jedna nová, která nahradí dříve velmi oblíbené Dýňování. Jednorázové kurzy, přednášky a cvičení se řeší individuálně.

Co nám v této době zůstalo a je třeba využít, je čas strávený s rodinou. Nezapomeňte na to, až bude po všem! Většinu z nás čeká dovolená v naší krásné zemi! Věřte, že nemusíte daleko. I z domova můžete každý den podniknout zajímavý výlet. Krásné léto všem a brzy nejen na společné akci na viděnou!

 

Renata Babelová, předsedkyně sdružení